Evenementen

Stilzitten, daar zijn we bij Elk Merk Waardig niet zo goed in, tenzij we een autorit maken. Vanuit verenigingsverband doen we dat verscheidene malen per jaar, als onderdeel van onze hooggewaardeerde evenementen. De kalender puilt uit van de activiteiten, die altijd wel de nodige verrassingen en een enorme portie gezelligheid met zich meebrengen. Geen wonder dat een opkomst van zo’n 50% van het ledental eerder regel dan uitzondering vormt!

Overigens kijken we verder dan de neus van ieders auto lang is en daarom proberen we altijd een bijzondere locatie te regelen. Als het even kan, verwerken we ludieke elementen in het programma, bijvoorbeeld behendigheidsproeven. Dat levert altijd weer de nodige hilariteit op en zorgt voor verbroedering.

Alle activiteiten van Elk Merk Waardig richten zich in eerste instantie op de leden, maar we heten introducés c.q. belangstellenden van harte welkom. Zij betalen een kleine extra bijdrage voor deelname. We streven er bij onze evenementen naar met een zo gunstig kostenplaatje te werken, om het voor iedereen mogelijk te maken ze bij te wonen.

Evenementenkalender 2017 (let op, gewijzigde data!)

14 januari: EMWat eten we vandaag?, Ede

15 februari: EMWoordenwisselavond

18 maart: NachtClubRit, regio Deventer

1 april: EMWorkshop

21 mei: Voorjaar op zondag, regio Utrecht

24 juni: Zomer in Zeeland, regio Zeeland

22-23-24 september: EMWeekend, Friesland

11 oktober: EMWoordenwisselavond

11 november: EMWorkshop met Algemene Ledenvergadering, regio Noord-Brabant

In 2017 zijn we met de vereniging aanwezig op het Youngimer Festival op 7 mei in Boxtel, het Youngtimer Event op 11 juni in Doetinchem en op de Japan Classic Sunday op 2 juli. Er doen weer EMW-equipes mee aan de Nacht van Weesp (13‑14 mei). Ook zijn we voornemens om met een clubstand naar het Nationaal Oldtimer­festival op Zandvoort te gaan, dat waarschijnlijk plaatsvindt op 30 juli. Tot slot kan ook ClassicsNL zeer waarschijnlijk op Elk Merk Waardig rekenen. Dit vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober plaats in Leeuwarden.