Wat ligt er in de digitale vitrine van Elk Merk Waardig? Momenteel is het aanbod bescheiden, maar we werken aan uitbreiding. Houd deze pagina dus goed in de smiezen!

“Reserveblik – een bloemlezing van Elk Merk Waardige auto’s”

Je wordt maar één keer 10 jaar dus dat je moet vieren! En dat doen wij op geheel eigen wijze door een boek uit te brengen. Jawel, een stapel papier. Maar wel gevuld met 30 mooie verhalen over 30 bijzondere auto’s van 30 verschillende merken! Zo geven wij een deel van de vele onbekende en miskende auto’s een prachtig podium en de aandacht die ze verdienen. Want het zou toch zonde zijn als rariteiten als de Carver One, Yue Loon Feeling of Cadillac Cimarron volledigheid in de vergetelheid verdwijnen. Het boek wordt uitgegeven door Citrovisie en is daar ook te bestellen voor € 21,95 (incl. verzenden). Uiteraard is het boek ook verkrijgbaar op onze evenementen.

Kentekenplaathouderstickers

Kentekenplaathouderstickers, geheel in kleur en reflecterend. Waarschuwing: je kunt last krijgen van nieuwsgierige bumperklevers. Prijs voor leden: € 3,50. Prijs voor niet-leden: € 4,50. Verzendkosten per stuk: € 1,50.

Wil je de kentekenplaathoudersticker bestellen? Mail dan even naar secretaris@elkmerkwaardig.nl onder vermelding van naam, het volledige adres, postcode en woonplaats. Na de e-mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging met betalingsinstructies. Het is ook mogelijk via hetzelfde bericht een reservering te doen, zodat je verzendkosten uitspaart. We nemen je bestelling dan mee naar het eerstvolgende EMW-evenement, waar je deze contant kunt betalen.