Als gevolg van de nationale maatregelen die getroffen worden vanwege COVID-19, het coronavirus, zijn wij genoodzaakt onze aanstaande evenementen te annuleren. Op dit moment gaan de EMWorkshop (4 april), EMWalhalla (23 mei) en het Zomerevenement (27 juni) NIET DOOR.

Due to national directives because of COVID-19, the corona virus, we have to cancel our upcoming events. At this moment the “EMWorkshop” (April 4th), “EMWalhalla” (May 23rd) and the “Zomerevenement” (June 27th) have been CANCELED.

 

Stilzitten, daar zijn we bij Elk Merk Waardig niet zo goed in, tenzij we een autorit maken. Vanuit verenigingsverband doen we dat verscheidene malen per jaar, als onderdeel van onze hooggewaardeerde evenementen. De kalender puilt uit van de activiteiten, die altijd wel de nodige verrassingen en een enorme portie gezelligheid met zich meebrengen. Geen wonder dat een opkomst van zo’n 50% van het ledental eerder regel dan uitzondering vormt! Overigens kijken we verder dan de neus van ieders auto lang is en daarom proberen we altijd een bijzondere locatie te regelen. Als het even kan, verwerken we ludieke elementen in het programma, bijvoorbeeld behendigheidsproeven. Dat levert altijd weer de nodige hilariteit op en zorgt voor verbroedering. Alle activiteiten van Elk Merk Waardig richten zich in eerste instantie op de leden, maar we heten introducés c.q. belangstellenden van harte welkom. Zij betalen een kleine extra bijdrage voor deelname. We streven er bij onze evenementen naar met een zo gunstig kostenplaatje te werken, om het voor iedereen mogelijk te maken ze bij te wonen.

Evenementenkalender 2020

25 januari: EMWokken, Lelystad

7 maart: NachtClubRit, Goirle

4 april: EMWorkshop,Veenendaal GEANNULEERD / CANCELED

27 juni: Zomerevenement, Noord-Limburg GEANNULEERD / CANCELED

18-19-20 september: EMWeekend, Noord-Drenthe, inschrijving gesloten

7 november: Algemene Ledenvergadering, Hoeven

 

Festivals & beurzen

23 mei: EMWalhalla & Louwman’s Toyota World, Raamsdonksveer GEANNULEERD / CANCELED

29-30 augustus: Concours d’Elégance, Paleis Soestdijk GEANNULEERD / CANCELED

31 oktober – 1 november: Oldtimerbeurs Autotron, Rosmalen