Uitgerold staat netjes

EMWeetjes_11

Dat oranje en wit van Elk Merk Waardig duikt ook overal op… Het lijkt wel een plaag. We gaan onze zichtbaarheid nog verder opschroeven met deze twee roll-up banners. Hè gatver, een Engels woord in onze taal. Valt daarvoor nou niet een Nederlandse term te bedenken?

Hmm, wij bijten onze tanden erop stuk, maar komen er niet uit. Weet jij er een goede vertaling voor? Stuur hem even naar ons via de elektronische post. De beste inzending levert een gratis EMW-kentekenplaathoudersticker op, plus eeuwige roem natuurlijk voor de creatieve geest in kwestie.

 

 

 

 

Goed voor noodzakelijk kwaad

EMWeetjes_21

Niemand monteert voor zijn lol zulke afschuwelijke gele kentekenplaten op zijn rijdende trots, maar de wet schrijft dat nu eenmaal voor. Maak dan vooral van de nood een deugd en fleur de zwarte kunststof achtergrond (indien aanwezig, anders even kopen) met onze EMW-kentekenplaathoudersticker.

Hij was een tijdje uitverkocht, maar we hebben een scherpe transactie weten te sluiten om een nieuwe partij te bemachtigen, waarbij we dezelfde verkoopprijs kunnen hanteren als voorheen. Klik gauw op EMWinkel om de reflecterende sticker te bestellen, voordat je (weer?) achter het net vist!